PRAVILA

Pravila našeg GiveAway-a BBallSphere Izazov:

1. Sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji imaju pravo da učestvuju u BbballSphere Izazovu, izuzev lica zaposlenih u BballSphere, stručnih saradnika, priređivača, marketinških agencija angažovanih u promocije. BballSphere zadržava pravo da po sopstvenom nahođenju izvrši mere provere gore navedenih činjenica.

2. U BbballSphere Izazovu može učestvovati svako lice sa prebivalištem na teritoriji R. Srbije u periodu od 01.09.2018. do 25.06.2019. koje se registruje na portal video.basketballsphere.com i postavi svoj lični video materijal, a koji se tiče košarke.

3. Proglašenje dobitnika će se obaviti u prostorijama BballSphere  u prisustvu tročlane komisije sastavljene od strane BaballSphere, dana 26.06.2019. u 18:00 časova.
Komisija će utvrditi koji video ima najviše pregleda. Takođe, biće utvrđeno kojih 5 videa imaju najviše pregleda.

4. Svi lični podaci dobitnika nagrade biće korišćeni isključivo u skladu sa članom 10. i članom 15. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“, br. 97/08, 104/09, 68/12, 107/12).

5. Rezultati izvlačenja sa imenima dobitnika biće objavljeni na portalu video.basketballsphere.com, kao i na fan stranici na FBu @bballsphere i Instagram nalogu @bballsphere po završetku GiveAway-a.

6. Dobitnik potpisanog NBA dresa će biti obavešten e-mailom u roku od 24 časa od izvlačenja o dobitku nagrade, kada će nam  ostaviti svoje lične podatke (ime i prezime, adresu stanovanja i broj lične karte). Tada će sa dobitnikom biti dogovoren način i termin preuzimanja nagrade.
Ukoliko BballSphere ne može da stupi u kontakt sa dobitnikom u roku od 48 časova ili dobitnik iz bilo kog razloga ne prihvati dres, biće pozvan jedan od izvučenih rezervnih dobitnika po redu kojim su izvučeni. U koliko nije moguće stupiti u kontakt ni u narednih 48 časova sa jednim od rezervnih dobitnika.

7.